Lasta säkert på bilens tak

Har du varit med om att vilja ta med något hem men som inte får plats i bakluckan eller inne i bilen? En sån där plötslig ingivelse eller shopping som inte var planerad och så står du där och funderar på hur du ska göra för att få hem grejen.

Det är ju inte alltid man åker omkring med ett takräcke på bilen. Och att slänga en filt på biltaket och snurra runt några varv med rep är ju inte heller så säkert. Dessutom kanske det blir repor på taket. Vem har inte snabbt kört om en bil som har lastat sin bil på så sätt? Rena mardrömmen om något skulle landa på motorhuven och krossa framrutan.

Alla är så uppfinningsrika idag och de flesta lösningar är smidiga och lätta att hantera. Vår livsstil idag har helt andra krav än vad som var förr i tiden. Smidigt är nyckelordet.

Numera behöver du inte göra avkall på plötsliga inköp eller hjälpa någon med flytt. Just den här smidiga produkten har du i bakluckan hela tiden. Således, ta en titt och beställ redan idag, du kommer bli förvånad hur enkelt den fungerar och monteras bara på ett par minuter.