Passion för bilar

Oavsett vilken bil som funnits i mina ägor så har bilen skötts om och servats med jämna mellanrum, varför? Ja, bilarna har hållit längre och det har varit mycket lättare att sälja dom när det har varit dags för det.

BilinteriörAtt hålla på med bilar har ju alltid varit en passion och framför allt så är det roligt att se hur en trasig bil kan få liv igen och fungera på grund av mig. Många bilar har fått liv tack vare mig och det ger mig tillfredsställelse. Nu senast var det en gammal Ford som inte gick att få liv i, men efter en kväll i garaget så lyckades jag få i gång den och ägaren blev så glad då behovet av en fungerande bil var stort.

Eftersom jag inte jobbar på heltid numera så blir det bara någon gång som jag tar på mig sådana jobb, nu var det en god vän som behövde hjälp och självklart så ställer man upp för en polare. Nej, nu blir det att ta och tvätta av bilen innan snön och kylan kommer.

Over and out från mig!!